fbpx
Salgssuksess!
Tonstad Park

92 leiligheter og familieboliger sentralt på Tiller.

På Tonstad Park vil du bo i solrike og trafikkstille omgivelser med nærhet til fine turstier, lysløyper og marka. Nidelva/Leirfossområdet som innbyr til utendørsaktiviteter sommer som vinter og samtidig ha kort vei til E6 som tar deg raskt til Midtbyen på ca 10 minutter. Her bygges totalt 92 boliger fordelt på eneboliger, rekkehus, halvparter og leiligheter i størrelser fra 59 164 KVM. Siste byggetrinn kommer for salg høsten 2020.

Om prosjektet

Tonstad Park skal være et sted hvor både store og små vil trives, og både barnehager og barneskole ligger i kort gangavstand. Dette vil gi barna en herlig frihet til å kunne boltre seg fritt utendørs i meget trygge omgivelser.
Rekkehusene, tomannsboligene og eneboligene vil være over to og tre plan på mellom 111 – 164 kvm med tre soverom, det vil også være muligheter for å utvide til et ekstra soverom i enkelte boliger.
Leilighetene i prosjektet ligger i lavblokker og småhusbebyggelse.

Område

Prosjektet Tonstad Park ligger i et rolig og solrikt område på Tiller, i Tonstadbrinken. Prosjektet ligger i kort avstand til Trondheim Sentrum ca. 10 min med buss eller bil. Her bor man med kort vei til kjøpesentra med bl.a.City Syd, StorM senteret og Tillertorget , i tillegg til andre store handelssenter og resturanter. Ønsker man å komme seg ut er det også kort vei til marka med flotte tur- og treningsmuligheter sommer som vinter.