fbpx

Jobb hos oss

Varmbo Trondheim

Varmbobygg utdanner 2-4 lærlinger hvert år

De fleste lærlingene kommer til oss via utplassering gjennom skolen. Da får de muligheten til å vise hva de kan før de får lærlingeplass. Etter to år som lærling hos Varmbobygg kan man forvente å være en god fagarbeider, som er attraktiv på arbeidsmarkedet etter å ha tatt fagbrev. De får gode læremuligheter, da de får være med både på småhusbygging og eneboliger, samt større leilighetsprosjekter.

Tømrer hos Varmbobygg

Vi bygger våre boliger med egne tømrere som alle har norsk fagbrev. Stort sett alle våre boliger er plassbygde trehus, i hovedsak rekkehus og eneboliger. Varmbo bygger fremdeles tradisjonelt da vi mener at det gir den beste kvaliteten. For oss er det viktig i en tid hvor flere og flere går over til element og modulbygg som i mange tilfeller importeres fra utenlandske leverandører.

Vårt byggesystem er basert på spesialisering av våre tømrere. Vi deler bygget inn i 4 spesialiserte arbeidsområder; råbygg, fasade, interiør 1 og interiør 2. Hvert arbeidslag består av 2 tømrere som igjen er spesialisert på sine arbeidsoppgaver.

Byggeleder hos Varmbobygg

Vår byggeledelse koordinerer byggeplassene og tilrettelegger for effektiv logistikk og fremdrift. I tillegg har de overordnet ansvar for at boligene leveres med den beste kvalitet og i henhold til norsk standard. En byggeleder har lang erfaring fra husbygging, og har gjerne byggmesterutdannelse. Byggelederen vil også ha kundekontakten etter at huskontrakt er signert og frem til huset er ferdig.

Hos oss får man:

  • Godt arbeidsmiljø
  • Gode lønnsbetingelser
  • Utviklingsmuligheter
  • En solid og trygg arbeidsplass