fbpx

Jobb hos oss

Varmbobygg Røros

Vil du være med å bygge et solid og spennende selskap i Fjellregionen?

Varmbobygg Røros AS er Varmbos entreprenør i Fjellregionen. Selskapet har kontorer på Røros, men har hele Fjellregionen som arbeidsområde. Vi bygger primært boliger og hytter, men kan også utføre rehabilitering og tilbygg om kunder/næringsdrivende ønsker dette. Varmbo har hovedkontor i Trondheim og investerer i egne tomteprosjekter for utbygging. Vi har bred erfaring i kjøp, utvikling og salg av både bolig og hytteprosjekter.

Vi søker administrasjons- /salgskonsulent og tømrere

Administrasjons- /salgskonsulent i 50% stilling:

Stillingen skal ha ansvar for salg og kundeoppfølging, samt administrative arbeidsoppgaver for drift av kontoret, regnskap og bilagshåndtering i samarbeid med hovedkontoret i Trondheim.

Vi søker en person med erfaring og interesse for salg og interiør, ryddig og strukturert. Stillingen har daglig arbeidssted på Røros, og noe reiseaktivitet til hovedkontor i Trondheim må påregnes.

Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø med en varierende og til tider travel hverdag. Stillingen gir mulighet til 100 % ansettelse etter endt prøvetid.

Tømrere/tømrerbaser:

– Fagbrev som tømrer

– Nyutdannet eller med erfaring

– Pålitelig og kvalitetsbevisst

Vi kan tilby gode betingelser med fast timelønn og/eller et akkordbasert lønnssystem. Hos oss får du en interessant og innholdsrik hverdag med alle utfordringer tømreryrket byr på, i tillegg til mange gode kolleger i et solid selskap som tenker langsiktig.

I tillegg søker vi tømrerlærlinger med muligheter for fast ansettelse etter endt utdanningsløp.

Ta kontakt med Axel Borgos, mob. 958 20 327 eller HR ansvarlig Hans Fredrik Messell, mob 922 07 300 for mer informasjon. Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søknad sendes til hans@varmbo.no

Varmbobygg Fosen AS

Varmbo Fosen AS er Varmbos entreprenør på Fosen. Selskapet har kontorer på Brekstad, men har hele Fosen som arbeidsområde. Vi bygger primært boliger, men kan også utføre rehabilitering og tilbygg om kunder/næringsdrivende ønsker dette. Varmbo Fosen har over 350 boligtomter i Ørland kommune med Bruholmen Hage som det største prosjektet med ca 200 boliger, hvor bygging er igangsatt.

Varmbo er alltid på utkikk etter nye tomter for boligprosjekter, og har bred erfaring i kjøp, utvikling og salg av boligprosjekter.

Vi søker tømrere/Tømrerbaser:

  • Fagbrev som tømrer
  • Nyutdannet eller med erfaring
  • Pålitelig og kvalitetsbevist

Vi kan tilby gode betingelser med høy fast timelønn eller et akkordbasert lønnssystem. Hos oss får du en interessant og innholdsrik hverdag med alle utfordringer tømreryrket byr på, i tillegg til mange gode kolleger i et solid selskap som tenker langsiktig.

Ta kontakt med daglig leder Marlow Aasan i Varmbo Fosen AS, mob 917 71 978. Søknad sendes til ma@varmbo.no

Varmbo utdanner lærlinger

De fleste lærlingene våre kommer til oss via utplassering gjennom skolen. Da får de muligheten til å vise hva de kan før de får lærlingeplass. Våre lærlinger får et godt utdanningsløp, da de får være delaktig i både småhusbebyggelse, eneboliger og leilighetsprosjekter. Etter to år som lærling hos Varmbo kan man forvente å være en god fagarbeider, som er attraktiv på arbeidsmarkedet etter å ha tatt fagbrev.

Ta kontakt på post@varmbo.no for mer informasjon.