fbpx
Kommer for salg!
Skogn – Frittliggende eneboliger i Holåsen

Drømmer du om å bo i en romslig og familievennlig enebolig med en fantastisk utsikt?

 

 Grip sjansen nå! Vi i Varmbo er glade for å kunngjøre en helt ny mulighet for deg.

 

I Holåsen skal vi nå bygge tre flotte eneboliger med en fantastisk utsikt over Trondheimsfjorden.

 

  Som alltid har vi designet boligene våre for å tilby deg både god kvalitet og funksjonalitet. Her får du en bolig med lys og romslig stue- og kjøkkenområder, rikelig med soverom og herlige uteplasser for din livsstil. Alle boligene kan skilte med gode planløsninger, flott arkitektur og ideelle solforhold.

 

Boligene har en skjermet og tilbaketrukket beliggenhet innerst i boligområdet Holåsen, samtidig har du butikker, skole, barnehage, offentlig transport og det du trenger i hverdagen lett tilgjengelig. Boligområdet har flotte lekeplasser og turmuligheter like i nærheten, noe som gir deg rikelig med muligheter for lek og rekreasjon.

 

Her forenes det beste fra det moderne livet med tilbakevendende verdier av en idyllisk livsstil, slik at du kan virkeliggjøre drømmene dine og leve det livet du ønsker for familien.

 

Gjør drømmen til virkelighet og oppdag ditt nye hjem i dag!

 

Kontakt oss for mer informasjon.

Antall soverom

3

BRA fra

156

Boliger til salgs

3

Frittliggende enebolig – 156 kvm BRA

I hovedetasjen møter en romslig entre deg velkommen. En engen avdeling med bad og soverom gir deg det perfekte private området for avslapping og hvile. Kjøkken og stue, med en åpen planløsning, finner du også på hovedplan. Planløsningen skaper en naturlig flyt mellom kjøkken, stue og spiseplass, ideell for både hverdagsliv og underholdning.  Fra kjøkken er det utgang til et flott uteareal med overbygd pergola.

I underetasjen er det to soverom, vaskerom og enda et bad, i tillegg til to store oppholdsrom. Et av oppholdsrommene har utgang til flotte utearealer på bakkeplan.

De tre boligtomtene har adresse Harevegen 7, 9 og 11

Om ønskelig er det også mulig å få prosjektert og bygd andre typer eneboliger på de tre aktuelle boligtomtene. Vi har flere alternative boliger i ulike prisklasser å tilby. Vår prosjekteringsavdeling bistår deg også gjerne med å planlegge den eneboligen du/dere selv måtte ønske.  Ta kontakt med megler for mer informasjon.

En helt ny bolig fra Varmbo?

Å flytte inn i en nøkkelferdig bolig fra Varmbo skal vekke følelsen av gjennomtenkt design, solid kvalitet og god standard. Vi ønsker å gjøre alt klart, slik at du kan transformere huset fra en bolig til et varmt og godt hjem.

Våre boliger bygges etter strenge standarder og forskriftskrav for våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialvalg og miljø, og er utformet med en gjennomtenkt og innbydende arkitektur, stilfull innredning og moderne løsninger. Vi legger stor vekt på kvalitet og energieffektivitet i våre konstruksjoner.

Vi forstår at de fleste ønsker å sett sitt personlige preg på sitt hjem. Avhengig av byggeprosessens fremgang når kjøpsavtalen inngås, kan det være muligheter for tilvalg av gulv, farger, innredning, hvitevarer og mer, slik at du kan skape det perfekte uttrykket for din livsstil og smak.

Ansatte i Varmbo er med deg hele veien frem til overlevering av nøkkelferdig bolig. Våre boliger prosjekteres og bygges av våre egne ansatte etter strenge standarder. Dette gir en ekstra trygghet når du kjøper nybolig i et Varmbo-prosjekt.

Holåsen – Skogn

Boligene skal bygges i det nye boligområdet i Holåsen. Holåsen består av en blanding av eneboliger, rekkehus og leiligheter, noe som gir et variert og godt bomiljø. Lekeplasser, asfaltert vei og gatelys allerede etablert, og boligfeltet er klart til å ta i mot nye beboere. Området er kjent for sin naturskjønn beliggenhet med nærhet til både fjord og skog.

Her tilbys en harmonisk livsstil med nærhet til både natur og byens fasiliteter. Om du er en familie som søker et trygt og naturskjønt sted å vokse opp, et par som ønsker en fredelig tilværelse, eller en pensjonist som vil nyte rolige omgivelser, er Holåsen et ypperlig valg.

 

Nærområdet

Skogn og områdene rundt tilbyr flere fine turområder ved sjø, skog og fjell og alpinbakkene i Torsbustaden er et populært mål vinterstid. Holsand er en yndet badeplass og Holsand Marina har mye å tilby båtentusiaster.

I og rundt Skogn sentrum er det barnehager, barne- og ungdomsskole, folkehøgskole, butikker, spisesteder og servicebedrifter.

Til tross for sin rolige beliggenhet, er Holåsen godt tilknyttet resten av regionen. Med bare en kort kjøretur til Levanger sentrum, har beboerne enkel tilgang til butikker, skoler, helsetjenester og kulturtilbud. Det finnes også gode kollektivtransportforbindelser til Trondheim, noe som gjør pendling enkelt for de som jobber i byen. Her kombineres en harmonisk livsstil nær naturen med tilgang til byens fasiliteter.

Åtte fordeler med å kjøpe bolig fra Varmbo:

Lave omkostninger – Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteverdien og ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av bruktbolig.

Bolig til fastpris – Du unngår dermed fordyrende budrunder.

Ingen oppussingsbehov – En helt ny bolig betyr at du ikke trenger å gjøre noen større endringer i form av oppussing eller modernisering.

Bare nytt er nytt – Det at ingen har bodd i boligen før deg, gir deg en helt spesiell følelse.

Fem års reklamasjonsrett – Ved kjøp av ny bolig har du 5 års reklamasjonsrett.

Moderne standard og lave energikostnader – En nyoppført bolig følger strenge kravene til isolasjon og ventilasjon, som betyr at du får en sunn og lettstelt bolig. Mindre behov for oppvarming gir også lavere energikostnader.

Trygghet – Våre boliger bygges etter strenge standarder og forskriftskrav for våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialvalg og miljø. Dette gir en ekstra trygghet for våre kjøpere.

Tilpasninger – Kommer du tidlig inn i prosessen i et nyboligprosjekt, har du gode muligheter til å gjøre tilpasninger med tanke på standard og fargevalg.


August 2024

Salgsstart