fbpx
Salgssuksess!
Sæterlykkja, 4 eneboliger

Frittliggende eneboliger med takterrasse. 4 av 4 er solgt.

Frittliggende eneboliger med moderne uttrykk. 3/4 soverom, 2 stuer og 2 bad.Solrik takterrasse på ca 50 kvm med fjordutsikt.

Om prosjektet

Sæterlykkja blir bestående av 4 frittliggende eneboliger med solrik beliggenhet. Arealene rundt er i stor grad friarealer, så her vil det føles luftig, stille og landlig. Solbakken barneskole ligger i gangavstand, med gang- og sykkelbane helt frem. Her er også en kunstgressbane for idrett og lek. Markaplassen ungdomsskole ligger heller ikke lagt unna. Det er god offentlig kommunikasjon i området, hvor buss nummer 18 går inn til sentrum på rundt 25 min. Estenstadmarka med lysløyper og turstier, samt umiddelbar nærhet til Stokkan Alpinanlegg. Vikarauntjønna ligger også i umiddelbar nærhet – et lite vann som på vinterstid er populært som skøytbane.

Boligene inneholder

Sokkel: Gang, bad, vaskerom, bod, omkledningsrom og 3 soverom
1. etasje: Entre, bad, stue/kjøkken på ca 55 kvm med utgang til markterrasse.
2. etasje: Loftstue på ca 21 kvm med utgang til solrik og romslig takterrasse på ca 50 kvm

Adkomst

Følg Jonsvannsveien fra Bergheim/Vegamot østover, forbi NTNU Dragvoll i retning Jonsvatnet. I rundkjøringen ovenfor Jakobsli tar du til høyre, og følger veien forbi Fortunalia boligfelt. Ta deretter til høyre ca. 200 meter etter bakketoppen, inn den nye adkomstvegen fra rundkjøringen i Jonsvannsvegen kjører man oppover bakken og tar første vi til venstre mot eksisterende bebyggelse i Sæterbakken. Bruker man GPS så kan Sæterbakken 28 legges inn som destinasjon

Boligene

Boligene leveres i meget god håndverksmessig kvalitet. Det leveres parkett, fliser og overflater i lyse moderne farger. Vi leverer også balansert ventilasjonsanlegg for godt inneklima og komfort. Vi leverer etter kvalitetskrav i henhold til kravene for nye moderne boliger. Dette sikrer god isolasjon i vegger, vinduer etc. Dette sikrer deg en fremtidsrettet bolig som du ikke vil få ved kjøp av eldre boliger. I tillegg slipper du å tenke vedlikehold på mange år.