fbpx
I salg nå!
Rye – Eneboliger og tomannsboliger med sjønær og landlig beliggenhet

Ryebekken

Drømmer du om å eie en enebolig eller en halvpart av en tomannsbolig med en idyllisk beliggenhet nær sjøen og omgitt av naturskjønne omgivelser?

 

Grip sjansen nå! Vi i Varmbo er glade for å kunngjøre en helt ny mulighet for deg.

Ryebekken er 18 nye familieboliger i et nyetablert boligområdet med gangavstand til både skole, barnehage og idrettsanlegg.

 

 

Velg mellom frittstående eneboliger, eneboliger i kjede eller tomannsboliger.

Uansett hvilken boligtype du velger, kan du forvente deg gjennomgående god kvalitet og god funksjonalitet.

Vi har nøye utformet boligene for å tilby deg lyse og romslige stue- og kjøkkenområder, rikelig med soverom og herlige uteplasser for din livsstil.

 

 

Boligene kan skilte med gode planløsninger, flotte utearealer og ideelle solforhold. Samtidig er det enkelt å komme seg til både butikker og offentlig transport, med Trondheim sentrum kun en rask 20-minutters kjøretur unna.

 

Her forenes det beste fra det moderne livet med tilbakevendende verdier av en idyllisk og trygg oppvekst, slik at du kan virkeliggjøre drømmene dine og leve det livet du ønsker for familien.

 

Innflytting fra høsten 2024

 

Antall soverom

4-5

BRA fra

114

Boliger til salgs

14

Pris fra

4 900 000

Enebolig – 151 kvm

Hovedetasje

Første etasje har en fin flyt med et stort og åpent stue- og kjøkkenområde som leder ut til en solrik terrasse, perfekt for sosiale sammenkomster eller avslapning utendørs. I tillegg til et praktisk bad/vaskerom og en entre med eget garderobe

 

Andre etasje

Andre etasje tilbyr ytterligere komfort med en ekstra stue. Fire soverommene gir god plass til familie eller gjester. Fra hovedsoverom er det inngang til en egen garderobe. I andre etasje finner du også et bad og et garderoberom/bod.

 

Boligen har carport og en utvendig sportsbod.

Tomannsbolig – 114 kvm

Første etasje:

Med en entre som ønsker deg velkommen inn i hjemmet, et praktisk bad/vaskerom og en åpen stue/kjøkkenløsning på hele 46 kvm, er det god plass til å leve og trives i denne boligen. Utgangen til en sydvendt terrasse/hage gir muligheten for å nyte solen og utendørsområdet.

 

Andre etasje:

Her finner du et ekstra oppholdsrom i form av en stue, et praktisk bad, en romslig bod og tre koselige soverom. Mulighet for  å omdisponere stuen til et fjerde soverom gir ekstra fleksibilitet og kan være nyttig for familier som ønsker å utnytte plassen maksimalt.

 

Sportsbod og parkering i carport

Tomannsbolig – 138 kvm

Første etasje:

Stue/kjøkkenområdet på hele 46 kvadratmeter gir en fin åpenhet og fleksibilitet, i tillegg er det fra stue utgangen til en solrik terrasse og hage. En entre med inngang til en romslig garderobe, vaskerom og bad gjør første etasje meget innholdsrik.

 

Andre etasje:

En ekstra stue, et bad og fire soverom gir familien godt med plass i andre etasje. Muligheten til å omdisponere stuen i andre etasje til et femte soverom kan være nyttig for familier med behov for ekstra soverom eller kontorområder.

 

Sportsbod og parkering i carport

Eneboliger i kjede – 165 kvm.

Hovedetasje

I boligens 1. etasje har man en romslig entré, bad, et delikat kjøkken fra Studio Sigdal, med åpen løsning mot stue. Her er det plass til flere soner, som spisestue og sofagruppe.

 

Underetasje:

I underetasjen har man inntil 4 soverom. Bad, praktisk og romslig vaskerom. samt en stor trappegang med plass under trappen til ekstra oppbevaring eller lekeplass til barna.

 

Andre etasje:

Romslig stue på ca 22 kvm med utgang til vestvendt og delvis overbygd takterrasse på ca 33 kvm og et soverom på drøyt 11 kvm.

 

Åpen garasje og utvendig sportsbod.

Eneboliger – 151/153 kvm

Enebolig B1

Første etasje:

Entre, garderobe, bad og åpen stue/kjøkkenløsning på ca 52 kvm. Carport og sportsbod.

Andre etasje:

Loftstue, bad, 2 garderober og 4 soverom. Loftstue kan omgjøres til soverom nr. 5.

 

Enebolig B2

Første etasje:

Entre, garderobe, bad/vaskerom og romslig stue/kjøkkenløsning på ca. 54 kvm. Sportsbod og carport.

Andre etasje:

Loftstue, 2 garderober, bad og 4soverom. Loftstue kan omgjøres til soverom nr. 5.

Vår leveranse

Å flytte inn i en nøkkelferdig bolig fra Varmbo skal vekke følelsen av gjennomtenkt design, solid kvalitet og god standard. Vi ønsker å gjøre alt klart, slik at du kan transformere huset fra en bolig til et varmt og godt hjem.

Våre boliger bygges etter strenge standarder og forskriftskrav for våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialvalg og miljø, og er utformet med en gjennomtenkt og innbydende arkitektur, stilfull innredning og moderne løsninger. Vi legger stor vekt på kvalitet og energieffektivitet i våre konstruksjoner.

Vi forstår at de fleste ønsker å sett sitt personlige preg på sitt hjem. Avhengig av byggeprosessens fremgang når kjøpsavtalen inngås, kan det være muligheter for tilvalg av gulv, farger, innredning, hvitevarer og mer, slik at du kan skape det perfekte uttrykket for din livsstil og smak.

Ansatte i Varmbo er med deg hele veien fra første kundemøte til overlevering av nøkkelferdig bolig. Våre boliger prosjekteres og bygges av våre egne ansatte etter strenge standarder. Dette gir en ekstra trygghet når du kjøper nybolig i et Varmbo-prosjekt.

Om boligprosjektet

Boligene er en del av et større boligprosjekt som består av totalt 18 boliger, inkludert eneboliger og tomannsboliger, som alle er nøye planlagt og designet for å tilfredsstille dine behov og ønsker

Ryebekken er utviklet med tanke på å skape et trygt og godt nabolag, hvor godt naboskap og fellesskap står i fokus. Her kan du glede deg over fredelige omgivelser uten gjennomgangstrafikk, samt en egen lekeplass på området som skaper et trygt lekemiljø for barna.

Ryebekken er omgitt av grønne områder og grønne lommer mellom boligene, noe som skal gi en følelse av ro og avslapning rett utenfor døren. Boligene er designet for å harmonisere med det omkringliggende landskapet, og skape en atmosfære av fred og harmoni.

Det er lagt stor vekt på å skape flotte uteplasser som tar hensyn til de gode solforholdene og den vakre utsikten mot fjorden og omgivelsene. Våre uteplasser er skapt for å nyte sommeren og gi deg minneverdige øyeblikk sammen med venner og familie.

Ta del i dette unike fellesskapet og sikre deg din plass i Ryebekken – ditt nye hjem i harmoni med naturen.

Nærområdet

Området er ideelt for familier, med hovedsakelig familieboliger og gangavstand til både barneskole og barnehage. Byneset IL tilbyr et variert utvalg av idrettsaktiviteter for alle aldre, inkludert fotball, håndball, ski og barneidrett. Med et mangfoldig fritidstilbud og skoler innenfor rekkevidde, legges det til rette for en trygg oppvekst med rikelig mulighet for læring og utfoldelse. En egen lekeplass vil også bli etablert i boligområdet.

Beliggenheten nær sjøen og turterreng gir en unik mulighet til å nyte naturen og friluftslivet.

Med sjøen i umiddelbar nærhet, kan man glede seg over avslappende spaserturer langs stranden, nyte båtlivet og få muligheten til å delta i vannaktiviteter som bading, padling eller fiske. Vakre Buktafjæra ligger like ved boligen og skaper en ekte sommerstemning på fine dager.

Samtidig gir tilgangen til turterreng en rekke muligheter for å utforske og oppleve naturen på nært hold. Med Bymarka i nærheten, er det enkelt å ta korte eller lange turer gjennom skog og mark. Om vinteren tilbys preparerte skispor og lysløyper i nærheten av området.

Golfentusiaster vil sette pris på den korte kjøreturen til Byneset Golfklubb, et anerkjent golfsenter med vakker utsikt over Trondheimsfjorden. Her kan man velge mellom en 9-hulls bane og en 18-hulls mesterskapsbane. Senteret inkluderer også en drivingrange og et øvingsfelt, og tilbyr en komplett golfopplevelse i landlige omgivelser.

Åtte fordeler ved kjøp ny bolig fra Varmbo:

Lave omkostninger – Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteverdien og ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av bruktbolig.

Bolig til fastpris – Du unngår dermed fordyrende budrunder.

Ingen oppussingsbehov – En helt ny bolig betyr at du ikke trenger å gjøre noen større endringer i form av oppussing eller modernisering.

Bare nytt er nytt – Det at ingen har bodd i boligen før deg, gir deg en helt spesiell følelse.

Fem års reklamasjonsrett – Ved kjøp av ny bolig har du fem års reklamasjonsrett.

Moderne standard og lave energikostnader – En nyoppført bolig følger strenge kravene til isolasjon og ventilasjon, som betyr at du får en sunn og lettstelt bolig. Mindre behov for oppvarming gir også lavere energikostnader.

Trygghet – Våre boliger bygges etter strenge standarder og forskriftskrav for våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialvalg og miljø. Dette gir en ekstra trygghet for våre kjøpere.

Kommer du tidlig inn i prosessen i et nyboligprosjekt, har du gode muligheter til å gjøre tilpasninger med tanke på standard og fargevalg.

Bolignr. Boligtype BRA Etasje Soverom stk Pris Inkl. omk. Status
B1 Enebolig 151 m2 2 4(5) 6 190 000,- 6 248 240,- ledig
B2 Enebolig 153 m2 2 4(5) 6 250 000,- 6 308 240,- ledig
B3 Enebolig 151 m2 2 4(5) - - solgt
B4 Enebolig 192 m2 3 4(6) - - solgt
B5 Enebolig 193 m2 3 4(6) - - solgt
C1 Enebolig i kjede 165 m2 3 5(6) - - solgt
C2 Enebolig i kjede 165 m2 3 4(5) 6 390 000,- 6 448 240,- ledig
C3 Enebolig i kjede 165 m2 3 4(5) - - solgt
D1 Enebolig i kjede 165 m2 3 5(6) 7 300 000,- 7 358 240,- ledig
D2 Enebolig i kjede 165 m2 3 4(5) 6 990 000,- 7 048 240,- ledig
D3 Enebolig i kjede 165 m2 3 4(5) 6 990 000,- 7 048 240,- ledig
D4 Enebolig i kjede 165 m2 3 5(6) 7 500 000,- 7 558 240,- ledig
E1 Halvpart av 2-mannsbolig 114 m2 2 3 (4) 5 100 000,- 5 146 240,- ledig
E2 Halvpart av 2-mannsbolig 114 m2 2 3 (4) 4 900 000,- 4 946 240,- ledig
E3 Halvpart av 2-mannsbolig 138 m2 2 4 (5) 5 350 000,- 5 396 240,- ledig
E4 Halvpart av 2-mannsbolig 138 m2 2 4 (5) 5 550 000,- 5 596 240,- ledig
F1 Enebolig 151 m2 2 4 (5) 7 600 000,- 7 646 240,- ledig

Registrer din interesse

Fyll ut skjemaet nedenfor, og våre meglere vil kontakte deg nærmere angående Rye – Eneboliger og tomannsboliger med sjønær og landlig beliggenhet.

    Hvor mange bokstaver er det i ordet: VARMBO

    Petter Bjørstad
    petter@varmbo.no
    tlf. 970 06 788