fbpx
Kommer for salg!
Ryebekken byggetrinn 2

3 plans eneboliger i kjede
165 kvm med inntil 5(6) soverom
Vestvendt takterrasse på hele 33 kvm
2 bad og separat vaskerom.

Beliggenhet:
Fint beliggenhet i et hyggelig, nyetablert og barnevennlig boligområde på Rye. Gode solforhold fra morgen til kveld. Ryebekken blir et meget barnevennlig boligstrøk, med helt ny lekeplass og gangavstand til Rye barneskole og Rye Barnehage.  Godt kollektivtilbud med hyppige avganger fra busstopp rett nedenfor boligfeltet. Rett i nærheten har man fine turområder i skog og mark samt sjøen med strender og båtliv. Er du glad i golf tar det ca. 12 min å kjøre til Folkvang hvor Byneset Golfklubb tilbyr bane i naturskjønne omgivelser, simulator og golfskole.

 

Innhold:

Hovedetasje:
Romslig entré, bad, et delikat kjøkken fra Studio Sigdal, med åpen løsning mot stue. Her er det plass til flere soner, som spisestue og sofagruppe.

Underetasje:
I underetasjen har man inntil 4 soverom. Bad, praktisk og romslig vaskerom. samt en stor trappegang med plass under trappen til ekstra oppbevaring eller lekeplass til barna

Andre etasje:
Romslig stue på ca 22 kvm med utgang til vestvendt og delvis overbygd takterrasse på ca 33 kvm og et soverom på drøyt 11 kvm.

 

Boligene bygges etter gjeldende regelverk (TEK17) og får en gjennomtenkt og koselig arkitektur, smakfull innredning og tidsriktige løsninger. Her står kvalitet og energieffektive løsninger i fokus.
Oppholdsrommene får store vindusflater og utgang til uteplass. Hver bolig får en koselig hage/terrasse. Boligene får også tilliggende carport/garasje med sportsbod.

Erfaringsmessig vet vi at de fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen. Avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen når avtale om kjøp inngås, kan det være mulighet for dette gjennom tilvalg av gulv, farger, innredning, hvitevarer med mer.
Ta gjerne kontakt med selger for en hyggelig prat og ytterligere informasjon.

 

Noen fordeler ved kjøp av ny bolig fra Varmbo:
Lave omkostninger – Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteverdien og ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av bruktbolig.

Bolig til fastpris – Du unngår dermed fordyrende budrunder.
Ingen oppussingsbehov – En helt ny bolig betyr at du ikke trenger å gjøre noen større endringer i form av oppussing eller modernisering.
Bare nytt er nytt – Det at ingen har bodd i boligen før deg, gir deg en helt spesiell følelse.

Fem års reklamasjonsrett – Ved kjøp av ny bolig har du 5 års reklamasjonsrett.

Moderne standard og lave energikostnader – En nyoppført bolig følger strenge kravene til isolasjon og ventilasjon, som betyr at du får en sunn og lettstelt bolig. Mindre behov for oppvarming gir også lavere energikostnader.

Trygghet – Våre boliger bygges etter strenge standarder og forskriftskrav for våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialvalg og miljø. Dette gir en ekstra trygghet for våre kjøpere.

Kommer du tidlig inn i prosessen i et nyboligprosjekt, har du gode muligheter til å gjøre tilpasninger med tanke på standard og fargevalg.

Antall soverom

6

BRA fra

165

Boliger til salgs

7

Registrer din interesse

Fyll ut skjemaet nedenfor, og våre meglere vil kontakte deg nærmere angående Ryebekken byggetrinn 2.

    Hvor mange bokstaver er det i ordet: VARMBO

    Petter Bjørstad
    petter@varmbo.no
    tlf. 970 06 788