fbpx
I salg nå!
Brekstad – Leiligheter i Bruholmen Hage

Bruholmen Hage – Leiligheter

 

Drømmer du om å eie en leilighet med idyllisk beliggenhet like ved sjøen og omgitt av naturskjønne omgivelser?

 

Nå har du muligheten! I vårt populære boligprosjekt Bruholmen Hage bygges det nå leiligheter. Her kan du bo vakkert til ved sjøen, med tilgang til flotte friluftsområder og samtidig ha gangavstand til Brekstad sentrum.

 

Her får du en praktisk og moderne leilighet på 62 kvm med to soverom og en lys og åpen stue/kjøkken løsning. Velger du en leilighet i andre etasje vil du få to flotte verandaer. Velger du en leilighet i første etasje vil du få terrasse og fine uteareal på bakkeplan. Alle leilighetene vil få utsikt mot et stort og flott parkområde. Sportsbod og egen parkeringsplass følger selvfølgelig med.

 

Bebyggelsen på Bruholmen Hage vil bli variert, her finner du alt fra frittliggende eneboliger og rekkehus til leiligheter. Vårt mål er å treffe alle aldersgrupper for å skape et godt og variert bomiljø. Mellom de nye hjemmene bygges det flere lekeplasser og grøntområder. Her skal det være godt å bo for mennesker i alle aldergrupper og livssituasjoner.

 

De første leilighetene vil stå ferdig i første kvartal 2025  

 
 

Antall soverom

2

BRA fra

62

Boliger til salgs

1

Pris fra

3 049 000

 

Leiligheter med 2 soverom – 62 kvm BRA

 

Vi ser stolt av å presentere våre moderne og praktiske leilighetene. Åpne kjøkken-stue løsning innbyr til hyggelige stunder med familie og venner. To soverom gir god plass, og et praktisk badet som lett gjøres til en avslappende sone. Med en sportsbod utendørs har du god plass til utstyr og aktiviteter. Og på kalde kvelder kan du tenne opp vedovnen og skape en koselig atmosfære. Disse leilighetene tilbyr alt du trenger for å nyte hverdagen med stil og komfort.

Leiligheter i 2. etasje har veranda med tilgang fra stue i tillegg til veranda med tilgang fra trapp og entre.

Leiligheter i 1. etasje har et flott uteområde med tilgang til gressplen og mulighet for en liten hage med beplantning.

 

 

 

 

Vår leveranse

 

Velger du en bolig fra Varmbo får du gjennomtenkt design, solid kvalitet og god standard på ditt nye hjem. Våre boliger plassbygges etter strenge forskriftskrav og med fokus på kvalitet og energieffektivitet. Vi har nøye valgt ut våre lokale leverandører for å sikre kvalitet på våre boliger. Samtidig tilbyr vi muligheter for personlig tilpasning av gulv, farger, innredning og mer, slik at du kan skape ditt ideelle hjem. Våre kjøpere får blant annet et personlig møte med en kjøkkenkonsulent fra Sigdal, slik at de kan realisere drømmekjøkkenet i sin bolig.  Våre ansatte støtter deg gjennom hele prosessen, fra første møte til overlevering av nøkkelferdig bolig, noe som gir ekstra trygghet når du velger Varmbo.

(Illustrasjonsbilge – Bilde viser oppgradert kjøkken fra våre tilvalgsmuligheter)

Beliggenhet og nærområdet

 

Enten du er en eventyrlysten friluftsentusiast eller en som foretrekker rolige spaserturer langs vannkanten, vil du finne utallige muligheter for rekreasjon og aktivitet rett utenfor døren din. Ta en svømmetur i det krystallklare vannet, utforsk stiene i nærheten eller nyt en piknik på en av de mange idylliske strendene. Austråttlunden, området rundt Austråttborgen, den populære golfbanen på Austrått og Austrått badestrand ligger heller ikke så langt unna boligområdet.

Skulle det friste med shopping eller kafebesøk ligger Brekstad sentrum bare en kort spasertur unna. Her finner du også alle andre nødvendige fasiliteter som bidrar til en komfortabel og praktisk livsstil. Fra dagligvarebutikker og helsefasiliteter til skoler og barnehager, er alt du trenger innen rekkevidde. Brekstad sentrum tilbyr også padel i egen hall, buldrevegg, squash, golf, frisbeegolfbane, svømmehall, turnhall, håndballbaner, fotballbaner og sandvolleyballbane.

Du kan også hoppe på hurtigbåten som tar deg til Trondheim på en time, eller du kan booke deg et direktefly til Oslo fra vår egen flyplass på Brekstad.

 

Om boligprosjektet

 

Bruholmen Hage skal utvikles til å bli et trygt og flott nabolag, omgitt av lekeplasser, sjø og naturopplevelser. Dette er et gjennomført prosjekt hvor det er tenkt helhet i feltet både når det gjelder type boliger, uteområder og fargekombinasjoner. Mellom de nye hjemmene bygges det flere tun med lekeplasser og grøntområder.

I det nye nabolaget som vokser frem på Bruholmen blir det idyllisk å bo med kort vei til sentrum, barnehage, skole og idrettsanlegg.

 

 

8 fordeler ved å kjøpe av ny leilighet fra Varmbo

 

Lave omkostninger – Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteverdien og ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av bruktbolig.

Bolig til fastpris – Du unngår dermed fordyrende budrunder.

Ingen oppussingsbehov – En helt ny bolig betyr at du ikke trenger å gjøre noen større endringer i form av oppussing eller modernisering.

Bare nytt er nytt – Det at ingen har bodd i boligen før deg, gir deg en helt spesiell følelse.

Fem års reklamasjonsrett – Ved kjøp av ny bolig har du 5 års reklamasjonsrett.

Moderne standard og lave energikostnader – En nyoppført bolig følger strenge kravene til isolasjon og ventilasjon, som betyr at du får en sunn og lettstelt bolig. Mindre behov for oppvarming gir også lavere energikostnader.

Trygghet – Våre boliger bygges etter strenge standarder og forskriftskrav for våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialvalg og miljø. Dette gir en ekstra trygghet for våre kjøpere.

Kommer du tidlig inn i prosessen i et nyboligprosjekt, har du gode muligheter til å gjøre tilpasninger med tanke på standard og fargevalg.

Bolignr. Boligtype BRA Etasje Soverom stk Pris Inkl. omk. Status
H1 Leilighet 62 m2 1 2 - - solgt
H2 Leilighet 62 m2 1 2 3 049 000,- 3 078 842,- ledig
H3 Leilighet 62 m2 2 2 - - solgt
H4 Leilighet 62 m2 2 2 - - solgt
Nina Kristin Berg
nkb@varmbo.no
tlf. 93 45 45 69