fbpx
I salg nå!
Bjugn – Eneboliger i Mebostad boligfelt

Velkommen til Mebostad 

Mebostad boligfelt er det ideelle stedet for deg som ønsker å bo nær naturen, samtidig som du har kort avstand til Bjugn sentrum.

 

Her finner du moderne boliger, perfekt for deg som ønsker å prioritere tid på fritidsaktiviteter og familie.

 

Det er en nydelig utsikt mot Bjugnfjorden og det er kun en kort spasertur til badestranden på Mebostad.

 

Området er omgitt av flott natur, med mange turområder og grønt på alle kanter.

 

Vi tilbyr flotte familievennlige eneboliger i flere varianter.

 

Boligene er tegnede med fokus på nordisk design, med velvalgte og gjennomtenkte planløsninger, design og materialvalg.

 

Vi har lagt stor vekt på solforhold og utsikt når vi har tegnet boligene. Uteområdene er skapt i høyden for å sikre at utsikten kan nytes der den er best.

 

 

Antall soverom

3-7

BRA fra

136-228

Boliger til salgs

6

Bolignr. Boligtype BRA Etasje Soverom stk Pris Inkl. omk. Status
39 Enebolig med mulighet for utleie 228 m2 2 5 8 950 000,- 26 115 ,- ledig
38 Enebolig med mulighet for utleie 228 m2 2 5 8 950 000,- 26 115,- ledig
37 Enebolig med carport 183 m2 2 4 - - ledig
29 Enebolig 136 m2 2 3 6 150 000,- 21 240,- ledig
28 Enebolig 136 m2 2 3 6 150 000,- 21 240,- ledig
27 Enebolig 136 m2 2 3 5 970 000,- 21 240,- ledig

Boligtype tomt 38 og 39,

Enebolig med mulighet for utleie på ca 228 kvm

1. etasje:
Carport, sportsbod, entre, 2 stk garderober, vaskerom, 2 stk bad, stue og 5 soverom. Totalt på 107 kvm
2. etasje:
Stue/ kjøkken med utgang til veranda. Totalt på 71 kvm
Utleiedel:
Sportsbod, entre, stue/kjøkken, bad og 2 soverom. Totalt 50 kvm.

Boligtype tomt 37,

Enebolig på 183 kvm

1.etasje:
Carport, sportsbod, entre, 2 bad, vaskerom, garderobe, stue, 4 soverom og overbygd platt. Totalt på 106,6 kvm.
2.etasje:
Stue/kjøkken, overbygd platt og stor veranda. Totalt på 76,7 kvm.

Boligtype 27,28 og 29,

Enebolig på 136 kvm

1. etasje:
Sportsbod, entre wc, bad, vaskerom, stue, 3 soverom og en terrasse. Totalt på 77,2 kvm.
2. etasje:
Stue/ kjøkken, kontor, veranda. Totalt på 58,9 kvm.

 

Vår leveranse

 

Velger du en bolig fra Varmbo får du gjennomtenkt design, solid kvalitet og god standard på ditt nye hjem. Våre boliger plassbygges etter strenge forskriftskrav og med fokus på kvalitet og energieffektivitet. Vi har nøye valgt ut våre lokale leverandører for å sikre kvalitet på våre boliger. Samtidig tilbyr vi muligheter for personlig tilpasning av gulv, farger, innredning og mer, slik at du kan skape ditt ideelle hjem. Våre kjøpere får blant annet et personlig møte med en kjøkkenkonsulent fra Sigdal, slik at de kan realisere drømmekjøkkenet i sin bolig.  Våre ansatte støtter deg gjennom hele prosessen, fra første møte til overlevering av nøkkelferdig bolig, noe som gir ekstra trygghet når du velger Varmbo.

(Bilde viser kjøkken fra våre tilvalgsmuligheter)

 

 

 

Beliggenhet og nærområdet

Enten du er en eventyrlysten friluftsentusiast eller en som foretrekker rolige spaserturer langs vannkanten, vil du finne utallige muligheter for rekreasjon og aktivitet rett utenfor døren din. Ta en svømmetur i det krystallklare vannet, utforsk stiene i nærheten eller nyt en piknik på en av de mange flotte gapahukene. Mebostad badestrand ligger heller ikke så langt unna boligområdet.

Skulle det friste med en god kopp kaffe så ligger Cafe & litt Te` like i nærheten i Bjugn sentrum. Her finner du også alle andre nødvendige fasiliteter som bidrar til en komfortabel og praktisk livsstil. Fra dagligvarebutikker og helsefasiliteter til skoler og barnehager, er alt du trenger innen rekkevidde. Det tilbys også frisbee golfbane, svømmehall, håndballbane, fotballbane, ishall og mange lekemuligheter for barn både ved skolen og barnehagene.

 

Mebostad boligfelt

 

Boligene har et moderne uttrykk og flott arkitektur. Det er lagt vekt på store vindusflater for å utnytte den spesielle beliggenheten på boligene, her får du sjø og natur inn i stua. De store vinduene fanger også opp rikelig med naturlig lys, noe som gir en lys og luftig romfølelse i boligene. Solrike utearealer både på verandaer og på bakkeplan gjør det lett å nyte utelivet på fine sommerdager.

Vi har hatt fokus på å skape boliger med gjennomtenkte og funksjonelle planløsninger. Du vil oppdage at våre boliger er designet for å maksimere plassen og gi deg den friheten du trenger til å leve ditt liv slik du ønsker.

Boligområdet er ferdig prosjektert med veier, gatelys, lekeplass, gapahuk og en helt ny flott barnehage rett i nærheten.

Kontakt oss i dag for å lære mer om våre boliger og hvordan du kan bli en del av det flotte boligfeltet i Bjugn. Drømmehjemmet ditt venter på deg på Mebostad.

8 fordeler ved kjøp av ny bolig fra Varmbo

 

Lave omkostninger – Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteverdien og ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av bruktbolig.

Bolig til fastpris – Du unngår dermed fordyrende budrunder.

Ingen oppussingsbehov – En helt ny bolig betyr at du ikke trenger å gjøre noen større endringer i form av oppussing eller modernisering.

Bare nytt er nytt – Det at ingen har bodd i boligen før deg, gir deg en helt spesiell følelse.

Fem års reklamasjonsrett – Ved kjøp av ny bolig har du 5 års reklamasjonsrett.

Moderne standard og lave energikostnader – En nyoppført bolig følger strenge kravene til isolasjon og ventilasjon, som betyr at du får en sunn og lettstelt bolig. Mindre behov for oppvarming gir også lavere energikostnader.

Trygghet – Våre boliger bygges etter strenge standarder og forskriftskrav for våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialvalg og miljø. Dette gir en ekstra trygghet for våre kjøpere.

Kommer du tidlig inn i prosessen i et nyboligprosjekt, har du gode muligheter til å gjøre tilpasninger med tanke på standard og fargevalg.