fbpx
I salg nå!
Hitra – Kompakthytter

Tenk stort bo smått – Oppdag muligheten med våre kompakthytter

 

På våre solrike utsiktstomter på Hitra planlegger vi nå å bygge flere ulike kompakthytter. Dette er et hyttekonsept vi er stolt av å kunne presentere på Hitra. Hyttene er nøye planlagt og arkitekttegnet med fokus på effektiv arealutnyttelse, smarte løsninger, generøs takhøyde og store vindusflater. De store vindusflatene trekker naturen inn i hytta, samtidig som det gjør at du får utnyttet hyttens beliggenhet og utsikt til det fulle. Den overbygd terrasse og store vindusflater gjør i tillegg uterommet til en naturlig forlengelse av stua. Her kan du nyte den flotte utsikten mot Trondheimsleia.

 

Om ønskelig kan hyttene leveres med et spesialtilpasset anneks på 11 kvm, dette gir hyttene et ekstra soverom og bodplass. Takoverbygg mellom hytte og anneks sørger for at du kan gå tørrskodd mellom de to bygningene.

 

Salgsstart: Mai 2024

 

Antall soverom

1-3

BRA fra

33

Boliger til salgs

7

Pris fra

Pris kommer

 

Den flotte beliggenheten gjør hyttene ekstra spesielle.

 

Hyttene har nydelig sørvendt beliggenhet inn mot Trondheimsleia. Hitra byr på gode fiskemuligheter både i sjø og ferskvann, flotte dykke- og badeforhold samt turterreng. Hitra er også kjent for å ha Nord-Europas største hjortestamme, rådyr og annet småvilt for den som jakter.

Hyttefeltet ligger kun en kort kjøretur fra Sandstad, hvor man finner matvarebutikker. Hitra Golfklubb og Hamna Gård, som arrangerer konserter, jakt og fisketurer, ligger like i nærheten. Les mer på: www.hamnagaard.no / www.hitragolf.no

Fillan er kommunesenteret på Hitra. Her finnes et godt handels- og servicetilbud, med kjøpesenter, restauranter, idrettshall, svømmehall, bowling og kino m.m.

 

Vi har 7 ledige hyttetomter – Her kan du velge blant våre kompakhytter.

 

Tomteforhold og reguleringsbestemmelser setter noen begrensinger. Ta kontakt så kan vi sammen finne en løsning som passer den tomten du måtte ønske, innenfor de rammene som finnes.

 

Rådgivning og kvalitet du kan være trygg på.

 

Varmbo er med deg hele veien fra første kundemøte til overlevering av nøkkelferdig hytte. Våre hytter prosjekteres og plassbygges av våre egne ansatte etter strenge standarder. Dette gir en ekstra trygghet når du kjøper hytte fra Varmbo.

Hvorfor velge en kompakthytte?

 

Hadde det ikke vært fint å bare kunne nyte tiden på hytta sammen med familien? En kompakt hytte betyr mindre vedlikehold og mer tid til å gjøre det du virkelig elsker.

I tillegg gir en mindre hytte lavere vedlikeholdskostnader og lavere driftskostnader.

Med mindre hytte kan du se frem til mer fritid – en livsstil mange bare drømmer om. En fritidsbolig som faktisk gir deg fritid.

 

Nøkkelferdig

 

Hyttene leveres nøkkelferdig – Her kan du flytte inn, slappe av og nyte hyttedrømmen fra første sekund. Som alltid har vi valgt kvalitetsprodukter og samarbeidspartnere. Du får blant annet kjøkken og bad fra Sigdal, lyst fabrikkbeiset panel levert fra Inntre Kjelstad, sortlakkerte dører, vindu og foringer, og flislagt gulv på bad.

Det vil være mulig å gjøre egne kundetilpasninger på leveransen.

Hyttemodeller:

 

Falun                           34 kvm BRA.

Seefeld                        46 kvm BRA.

Val Di Fiemme 2.0   43 kvm BRA.

Val Di Fiemme          42 kvm BRA.

Hyttene kan leveres med et spesialtilpasset anneks på 11 kvm BRA. Anneks inneholder 1 soverom og bod.

Les mer om hyttene i vår brosjyre:

Våre brosjyrer – Varmbo

Om ønskelig kan det leveres andre typer hytter enn våre presenterte kompakthytter.  Vi har flere ferdig prosjekterte hytter som kan tilpasses tomtene. Skulle du ønske å få tegnet din helt egen hytte kan vår prosjekteringsavdeling, bestående av arkitekter og ingeniører med lang erfaring, bistå i alle ledd av denne prosessen.

Tomteareal:

 

Tomt 1: Areal 892 kvm (Gnr. 125/Bnr. 51)
Tomt 2: Areal 875 kvm (Gnr. 125/Bnr. 52)
Tomt 3: Areal 960 kvm (Gnr. 125/Bnr. 53)
Tomt 9: Areal 782 kvm (Gnr. 125/Bnr. 54)
Tomt 10: Areal 938 kvm (Gnr. 125/Bnr. 55)
Tomt 27: Areal 1042 kvm (Gnr. 125/Bnr 56)
Tomt 28: Areal 921 kvm (Gnr. 125/Bnr. 57)
Tomt 29: Solgt

 

 

 

Adkomst/Beliggenhet

 

Etter Hitratunellen følg RV714 retning Fillan cirka 1,5 km. Ta til venstre og følg RV713 mot Forsnes. Derfra tar det rundt 10 minutter å kjøre, 8,1 km før man svinger av til venstre mot sjøen. Tomtene vil være merket med nummer.

 

 

 

 

3D-Illustrasjoner avviker fra leveranse. Anneks vil bli plassert på motsatt side av hytte i forhold til 3D-illustrasjoner av hyttenes fasade.

Registrer din interesse

Fyll ut skjemaet nedenfor, og våre meglere vil kontakte deg nærmere angående Hitra – Kompakthytter.

    Hvor mange bokstaver er det i ordet: VARMBO

    Lene Glørstad Skjærbusdal
    lene@varmbo.no
    tlf. 922 22 506