fbpx
I salg nå!
Hummelfjell – Tradisjonelle hytter ved Røros Alpinsenter

Ønsker du deg en helt ny hytte på fjellet?

 

Egen hytte betyr hygge og fritid, samt en investering i trivsel, gode opplevelser, livskvalitet og rekreasjon. Varmbobygg Røros skal nå bygge to flotte hytter like ved Røros Alpinsenter Hummelfjell.

 

Beliggenheten på hyttene er helt unik. Midt i naturskjønne omgivelser, med nydelig utsikt mot Forollhogna nasjonalpark og omkringliggende områder. Hyttene har meget gode solforhold. Like utenfor hyttedøra finnes flotte turterreng som kan benyttes både sommer og vinter. Røros Alpinsenter Hummelfjell ligger like ved og muligheten for ski in/ski out gjør beliggenheten på hyttene ekstra spesiell. Røros Alpinsenter Hummelfjell er en del av Hummelfjell Fritidspark. Hummelfjell Fritidsparken er under oppgradering, og her er det lagt mange nye og spennende planer for tiden fremover. Her kan nevnes sykkelpark og frisbee golf.

 

Historiske Røros med butikker, restauranter, kino og den kjente trehusbebyggelsen ligger bare en 12 min biltur unna.

 

Antall soverom

2 - 3

BRA fra

90-92

Boliger til salgs

2

Pris fra

3 830 000,-

 

NØRA – Koivollveien 1

 

Dette er vår hyttemodell Nøra. 1. etg. har et areal på 85 kvm, i tillegg har hytten en hems med et gulvareal på hele 17 kvm. Åpen himling i stue og kjøkken, store vindusflater, og en romslig hems kjennetegner denne hytten. De store vindusflatene gir godt med lys inn i stue og kjøkken. Den romslige hemsen kan benyttes som loftstue eller en kombinasjon av stue og soverom, ved behov for det. Dette er en innholdsrik hytte med gang, åpen stue- og kjøkkenløsning, bad, vaskerom, tre soverom samt hems.

Hytten har også en terrasse på hele 39 kvm, i tillegg til en terrasse på 10 kvm og en utvendig sportsbod på 6 kvm.

 

 

 

Vår leveranse

 

Hyttene leveres nøkkelferdig – Her kan du flytte inn, slappe av og nyte hyttedrømmen fra første sekund. Som alltid har vi valgt kvalitetsprodukter og samarbeidspartnere. Du får blant annet kjøkken og bad fra Sigdal, lyst fabrikkbeiset panel levert fra Inntre Kjelstad, sortlakkerte dører, vindu og foringer, og flislagt gulv på bad.

Varmbobygg Røros bygger alle sine boliger og hytter tradisjonelt. Vi har lang erfaring, egne faglærte tømrere og vi samarbeider med solide, lokale leverandører som sammen med oss sørger for gode og energieffektive hytter og boliger.

 

Hummelfjell

 

Hummelfjell byr på en fantastisk natur og mange lett tilgjengelige turmål med varierte naturopplevelser. Her er det store skogsområder, vidder og fjellandskap. Hummelfjell har flere toppunkter der det høyeste er Gråhøgda som ligger 1543 meter over havet. Det er nærhet til både flotte skiløyper, alpinbakke, utallige stier for både sykkel- og fotturer samt umiddelbar nærhet til både jakt og fiske.

Historiske Røros ligger bare en 12 min biltur unna og er en av Europas eldste byer med trehusbebyggelse. Her finner du alle fasiliteter og servicefunksjoner som butikker, kafeer, restauranter, post, vinmonopol etc. Her er også flyplass med direkte forbindelse til Gardermoen. Røros har et bredt aktivitets- og kulturtilbud og er blitt kåret til Norges beste kulturkommune 6 år på rad. I tillegg er det mange store og små arrangement gjennom året, f.eks.: Rørosmartnan, Femundløpet, Vinterfestspillene, Elden og Julemarked.

 

 

Hummelfjell

 

Røros Alpinsenter Hummelfjell byr på et variert mangfold av bakker. Anlegget omfatter park, barneområde, kjelketrase og lekeområde. Her finnes også restauranter med matservering. Ved alpinanlegget ligger Hummelfjell TOS Arena. Dette er et helårs ski-skytteranlegg. Arenaen har 3,6 km asfaltert løype.

Os turforening  setter om sommeren ut trimkasser på flere populære turmål og preparerer milevis med skispor i Hummelfjell og områdene rundt. Den frivillige foreninga Basecamp Os organiserer turer og aktiviteter i Røros-regionen og Nord-Østerdal, alt fra toppturer til kitekurs.

 

 

 

MONSHØ – Koivollveien 9

 

Dette er vår hyttemodell Monshø. Dette er en meget innholdsrik hytte hvor 1. etg. har et areal på 77 kvm, i tillegg har hytten en hems med et gulvareal på hele 19 kvm. Hems har god takhøyde og kan fint benyttes som en ekstra stue, eller gi godt med ekstra soveplass. Det er åpen himling over stue og kjøkken noe som gjør at rommene oppleves ekstra romslige. Store vindusflater trekker naturen inn i hytta, samtidig som det gjør at du får utnyttet hyttens beliggenhet og utsikt til det fulle.

I tilknytning til hytten bygges det en terrasse på 35 kvm og en sportsbod på 5 kvm.

 

 

Noen av fordelene ved å kjøpe ny hytte fra Varmbobygg Røros:

 

Lave omkostninger – Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteverdien og ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt hytte.

Ingen behov for oppussing – En helt ny hytte betyr at du ikke trenger å gjøre noen større endringer i form av oppussing eller modernisering.

Bare nytt er nytt – Det at ingen har bodd i hytten før deg, gir deg en helt spesiell følelse.

Fem års reklamasjonsrett – Ved kjøp av ny hytte har du 5 års reklamasjonsrett.

 

Flere av fordelene ved å kjøpe ny hytte fra Varmbobygg Røros:

 

Moderne standard og lave energikostnader – En nyoppført hytter følger strenge kravene til isolasjon og ventilasjon, som betyr at du får en sunn og lettstelt hytte. Varmepumpe og mindre behov for oppvarming gir også lavere energikostnader.

Trygghet – Våre hytter bygges etter strenge standarder og forskriftskrav for våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialvalg og miljø. Dette gir en ekstra trygghet for våre kjøpere.

Tilpasninger – Kommer du tidlig inn i prosessen, har du gode muligheter til å gjøre tilpasninger med tanke på standard og fargevalg.

 

Pris og betalingsinformasjon

Koivollveien 1 – Nøra:

Pris hytte/ Pris tomt:
kr. 3 540 000,-/ kr. 390 000,-

Koivollveien 9 – Monshø:

Pris hytte/ Pris tomt:
kr. 3 440 000,-/ kr. 390 000,-

Oppgitte priser forutsetter betaling og overskjøting av tomt ved kontraktinngåelse, og fakturering av hytte etter verdi tilført hytten i takt med ferdigstillelse.

 

Ta kontakt med oss for en hyggelig hytteprat

 

Vi har også flere andre spennende hytteprosjekter under planlegging i Hummelfjell-området.

Drømmer du om å en ny hytte? Eller har du spørsmål om hyttene våre? Vi vil gjerne prate med deg om hvordan du kan realisere din hyttedrøm. Har du egen tomt, kan vi tilby komplett leveranse inkludert arkitekt, prosjektering, offentlig saksbehandling og bygging av nøkkelferdig hytte i hele Fjellregionen.

 

(Bilde til høyre viser Tos Arena med tilhørende løypenett, Røros Alpinsenter Hummelfjell og omkringliggende områder. Hyttefelt ligger til høyre i bilde)

Bolignr. Boligtype BRA Etasje Soverom stk Pris Inkl. omk. Status
1 Hytte - Nøra 94 m2 2 3 3 930 000,- 3 941 090,- ledig
9 Hytte - Monshø 90 m2 2 2 3 830 000,- 3 841 090,- ledig

Registrer din interesse

Fyll ut skjemaet nedenfor, og våre meglere vil kontakte deg nærmere angående Hummelfjell – Tradisjonelle hytter ved Røros Alpinsenter.

    Hvor mange bokstaver er det i ordet: VARMBO

    Marthe Olsberg. Salgs- og administrasjonsleder
    mo@varmbo.no
    tlf. 400 82 988