Gjennom vårt medlemskap i Nordbohus er vi en av Norges største boligleverandører. Dette er med å sikre kvalitet og de beste innkjøpsbetingelser ved bygging av bolig.

Nordbohus består av forhandlere fordelt over hele Norge, og vi er en av disse. Mange tusen nordmenn har vokst opp i en bolig levert av Nordbohus. De beste husene bygges med de beste byggevarene, og for oss er det viktig med kvalitet i alle ledd. Derfor legger vi stor vekt på godt samarbeid med byggevare-leverandørene. Solide konstruksjoner og gjennomprøvd byggesystem gir lang levetid.

Et solid kjedekontor forsterker oss
Nordbohus har et kjedekontor i Trondheim som hver dag jobber for å forsterke forhandlerne i kjeden, til boligkundens beste. Ingeniører, arkitekter og innkjøps-medarbeidere jobber hver dag for at du skal få best mulig bolig til riktig pris. Det er mye som skal på plass for å lykkes; byggesystem, kvalitetssystem, rutiner og sjekklister, og ikke minst – gode boliger. Som medlem i Nordbohus har vi daglig tilgang på dette kompetansemiljøet. Vi pleier å si at vi har 40 ekstra ansatte i beredskap om vi trenger bistand. Det er en ekstra trygghet for våre kunder.

Bla i huskatalogen og se alle hustyper fra Nordbohus her »