fbpx
I salg nå!
Fra 88 - 88 kvm
Pris fra kr 3 190 000 til kr 3 190 000
Fra 3 til 3 rom

Beliggenhet:
Derfor er RørOs Fjellby et fritidsparadis for hele familien.
I vakre omgivelser ved foten av Hummelfjellet, og med praktfull og vid utsikt mot Dalsbygda og Forollhogna nasjonalpark.
Området byr på blant annet alpinanlegg med tilhørende kafeteria/varmestue, flere mil med preparerte skiløyper, hele vintersesongen kjører Os Turforening opp mange mil med langrennsløyper.
Her er det løyper for alle. Opplev lune skogsløyper, åpne og idylliske seterområder og snaufjell med hvite vidder. Videre byr området på turstier, sykkelveier, jakt og fiske i Forollhogna nasjonalpark.
Det er opparbeidet helårsvei til tomtene. Røros og Os med omegn, er et svært attraktivt opplevelsesområde. Med hytte i Hummelfjell kan man dra nytte av alle de tilbud man finner både i naturen, i nærområde og inne i Røros sentrum. Ønsker man å benytte seg av det rike kultur- og handelslivet på Røros, er det kun en 10 – 15 minutters kjøretur unna. Fjellregionen er videre kjent for sitt vinterklima. Her har du garantert snø frem til påske og vel så det.
Om du velger topptur på Hummelfjell eller vandring innover vakre seterdaler får du en avslappet og rolig opplevelse. Flyplass ligger kun 15 minutter unna, med direkte forbindelse til Oslo Lufthavn.

Generelt:
Prosjektert hytte i veletablert hyttefelt. Her kan du nyte stillheten og roen i fjellet. Tomtene ligger usjenert til, men samtidig sentralt med kort vei til sentrum av Os. Tomtene blir overskjøtet direkte fra Hummelfjell AS til kjøper tomtepris kr. 550.000,- tomtepris er inkludert i totalpris kr. 3.190.000,-. Ved kjøp av tomt inngås det samtidig en kontrakt om oppføring av hytte fra Varmbobygg AS/entreprenør. Ønsker kjøper skreddersøm ift hytteleveranse kan Varmbobygg AS bistå med dette. Hyttene får innlagt strøm, vann og avløp.

Adkomst/Tomteforhold:
Følg riksvei 30 fra Røros mot Tynset, ca 12 km fra Røros sentrum. Hummelfjell er merket til venstre ved innkjøringen til Os sentrum.

Innhold:
Innhold: Entre, kjøkken, WC/vaskerom, bad, bod 3 soverom og åpen kjøkken/stue-løsning. Solrik og flott terrasse på ca 48 kvm med flott utsikt.

Ta kontakt med Petter Bjørstad hos Varmbo på tlf 970 06 788 eller mail: petter@varmbo.no, for å få tilsendt salgsdokumentasjon med leveransebeskrivelse. Det presiseres at garasje og bod som avbildet ikke følger med i leveransen.

 

 

 

Prisliste

Bolig Koivollveien 26

Soverom: 3 stk

BRA: 88 m2

P-rom: m2

Etasje: etg

Pris: 3190000 kr

Status: Ledig

Bolig nr. Soverom BRA P-rom Etasje Pris Status
Koivollveien 26 3 stk 88 m2 m2 etg 3190000 kr Ledig
Petter Bjørstad
petter@varmbo.no
tlf. 97006788