Bygging er igangsatt

Vi bygger nå 7 eneboliger i kjede over 3 etasjer med carport og utvendig bod. I første etasje har man vindfang, WC, kjøkken og stue med vedovn og stålpipe. Fra stue har man utgang til en altan.

Trapp opp til en stor hems på ca 19 kvm med veldig god takhøyde og gjennomlys.

I sokkeletasjen kommer man til en hall/gang, 4 soverom, stort flislagt baderom, teknisk rom/vaskerom og en innvendig bod. Man har fra 2 av soverommene utgang til egen hage.

Feltet ligger i Buvikas nye sentrum, rett ved bussholdeplass, butikker, bensinstasjon, kafe, treningsstudio, skole, idrettsanlegg etc. På buss betaler man lokaltakst inn til Trondheim sentrum. Flere av beboerne kjører eller tar kollektiv transport til Trondheim hver dag. Saltnes Park er et rolig og barnevennlig boområde, hvor vi har en fin miks av aldersgrupper. Alt fra førstegangsetablerere til småbarnsfamilier og godt voksne. Vi har allerede satt opp 11 eneboliger i kjede, og 3 bygg med 6 leiligheter hver, i tillegg er 2 nye leilighetsbygg med 12 leiligheter under bygging og vil stå ferdig vinteren 2014. Huseierforening er stiftet, og området begynner å fremstå som etablert med store friarealer for lek og ballspill. Kort vei til skole og idrettsanlegg.

Skulle det dukke opp spørsmål er dere velkommen til å ta kontakt med oss, vi tar gjerne et møte med dere hvor vi presenterer prosjektet.

Petter Bjørstad

970 06 788

petter@varmbo.no

Hans Fredrik Messell

922 07 300
hans@varmbo.no