Utsolgt

Prosjektet består av romslige 3-roms selveierleiligheter på ca 71 og 80 kvm BRA. Parkeringsplasser i umiddelbar nærhet til boligene.

Saltnes Park ligger i et nyere boligfelt med solrik og barnevennlig beliggenhet. Her er det gangavstand til skole, butikksenter, idrettshall, kunstgressbane mm. På Saltnes har du i tillegg flotte turområder og sjøen i nærheten. Rett og slett et godt sted å bo!

Beliggenheten er meget sentral i Buvika, ca. ett kvarters kjøring til City Syd. Meget godt kollektivtilbud med ATB fra Buvika med ca. 30 min reisetid til Trondheim sentrum.

Det er en helt egen følelse å flytte inn i ny leilighet. Det er rent og friskt i alle kroker - alt er nytt. Kjøp av ny bolig er god økonomi, samtidig får du en bolig som ivaretar din investering gjennom gode materialvalg, enkelt og praktisk vedlikehold og god driftsøkonomi. Nye byggeforskrifter og balansert ventilasjon og varmepumpebereder i alle leiligheter er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Leilighetene i Saltnes Park gir deg alle disse bekvemmelighetene i et bygg med moderne preg og funksjonelle løsninger. 

Adkomst:

Kjør E39 i mot Orkanger, ta av i Buvika og hold til høyre mot Buvik sentrum. Kjør til venstre i første rundkjøring i retning Ilhaugen. Ta til høyre etter ca. 100 meter. Leilighetsbyggene blir liggende på høyre side etter innkjøringen. 

 

Kontakt Petter Bjørstad på epost:
petter@varmbo.no
Tlf.: 970 06 788