Varmbobygg AS ble etablert i 1992 og er spesialister på prosjektering og bygging av trehus inntil 2,5 etasjer, samt lavblokk inntil 3 etasjer over P-kjeller. Varmbos konsept er å utvikle tomteområder for salg og senere utbygging. Varmbo består av 3 selskaper, Varmbo Eiendom AS - morselskap, Varmbo Bolig AS - tomteselskap og entreprenørselskapet Varmbobygg AS som ivaretar utbygging av våre boligfelt.

Vi er etablert i Trondheim og har vår virksomhet primært i kommunene Trondheim, Malvik, Stjørdal, Melhus, Skaun, Orkanger, Klæbu og Midtre Gauldal.

Vi har vår hovedvirksomhet i å utvikle små og store tomter til boligfelt. Vi kjøper tomter eller samarbeider med grunneiere i utvikling av disse.

Vi har bevisst valgt å ha egne ansatte tømrere, alle med fagbrev og lang erfaring med bygging av trehus. Vi mener dette er viktig for å utøve best mulig håndverk, og størst mulig kontroll på byggeprosessen. Vi ønsker og ha gode medarbeidere med høy faglig kompetanse, - det er vår trygghet for å levere det beste produktet til våre kunder.